Nieuws

Hieronder tref je een overzicht van al onze nieuwsberichten.

Informatie avonden

Informatie Avonden

Binnenkort organiseren wij in onze Xpress vestigingen van Zaltbommel en Veghel verschillende infoavonden in samenwerking met geselecteerde leveranciers. 

Lees meer

Opening Xpress Barneveld

Xpress-Barneveld

De nieuwe aanwinst in Barneveld biedt de installateur uit deze regio de mogelijkheid om dichtbij alles te vinden op het gebied van duurzame verwarming, klimaatbeheersing en inspirerend sanitair. Je vindt niet alleen een ruim productassortiment terug in deze Xpress maar je krijgt ook deskundig advies van onze ervaren medewerkers.

Lees meer

Opening Xpress Cuijk

ThermoNoord-Xpress.jpg

Wij zijn verheugd om de opening aan te kondigen van weer een nieuwe Xpress.
De nieuwe Xpress vestiging zal binnenkort in Cuijk feestelijk worden geopend. Deze uitbreiding versterkt het vermogen van ThermoNoord om hoogwaardige producten en service te bieden aan professionele klanten in deze regio.
 

Lees meer

Opening kantoor Utrecht

Kantoor Utrecht.jpg
De Plieger Groep en dochterondernemingen Memodo en Hoomie breiden verder uit. Dit keer met een nieuw kantoor in hartje Utrecht. Een ideale locatie voor de volgende stap in onze digitale transitie.


 

Opening Xpress Zaltbommel

TN Xpress.jpg

De nieuwe Xpress vestiging in Zaltbommel is feestelijk geopend. Met een magazijn van 850 vierkante meter bieden we een breed assortiment aan installatie- en sanitair producten die direct uit voorraad verkocht worden.

Lees meer

24/7 Xpress

Handscanner.jpg
Zaltbommel - ThermoNoord, onderdeel van Plieger Groep,  heeft als eerste groothandel van Nederland hun eerste 24/7 Xpress geopend in Zaltbommel. Dit innovatieve concept is ontwikkeld om installateurs in staat te stellen producten op te halen, ongeacht de openingstijden van de winkel.

Lees meer

Xperience

Xperience.jpg

Vanaf deze zomer kunnen installateurs terecht bij onze Xperience, waar installateurs hun klanten een showroom ervaring kunnen bieden.  In de zomer opent het sanitair gedeelte van de Xperience haar deuren. Later dit jaar zal ook het klimaathuis openen.

Lees meer

Overname groothandel AVU

Plieger Groep breidt uit met overname installatietechnische groothandel AVU
De Plieger Groep zet een belangrijke stap in haar strategie om installateurs te ontzorgen met de recente overname van AVU.

Lees meer