Persbericht

ThermoNoord Xpress Barneveld opent haar deuren

Wij zijn verheugd om te kunnen mededelen dat er weer een nieuwe aanwinst is toegevoegd aan het portfolio van ThermoNoord vestigingen in Nederland. De gloednieuwe Xpress in Barneveld geeft je toegang tot een ruim assortiment van circa 4500 duurzame installatieproducten, direct uit voorraad leverbaar.
 

ThermoNoord: Jouw klimaatspecialist
ThermoNoord staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van verwarming, klimaatbeheersing en sanitair. We zijn trots om onze expertise nu nog dichterbij te brengen voor installateurs in de regio van Barneveld.
 

In de Xpress staat onze collega Fred van Dam klaar om je te voorzien van professioneel advies en je te assisteren bij diverse installatieopdrachten. Bij ThermoNoord Xpress kun je ook terecht voor warmteverliesberekeningen voor diverse klimaatinstallaties en voor inzicht in de opbrengst van zonnepanelen voor specifieke situaties
 

Service en gemak
Daarnaast biedt ThermoNoord Xpress Barneveld een 24/6-uur service aan, zodat je van maandag t/m zaterdag, 24 uur per dag, je benodigde producten kunt verkrijgen voor jouw klus. Geen wachttijden, geen gedoe, dat is het gemak van de 24/6 Xpress!
 

Wij heten je van harte welkom!
 

Openingstijden: elke werkdag van 7.00 uur tot 17.00 uur

Ben je nog geen klant?

Meld je dan eenvoudig aan en activeer tevens je account voor onze webshop.