ThermoNoord opent innovatieve Klimaathuizen in Gorredijk en Barendrecht

In een tijd waarin duurzaamheid en energiebesparing belangrijker zijn dan ooit, introduceert ThermoNoord een unieke ervaring met de opening van Klimaathuizen in hun Xperience locaties te Gorredijk en Barendrecht. Deze Klimaathuizen bieden een letterlijke, tastbare demo van een huis, waar installateurs en consumenten kunnen zien en ervaren hoe diverse duurzame klimaatoplossingen toegepast kunnen worden in een woning.

Van vloerverwarming tot en met warmtepompen, en van energiezuinige boilers tot geavanceerde zonnepanelensystemen; het Klimaathuis toont het allemaal. Het is ontworpen als een voorbeeldhuis waar je niet alleen kunt zien, maar ook kunt ervaren welke duurzame oplossingen er zijn. Dit gaat van het ontdekken hoeveel ruimte een warmtepomp in beslag neemt tot het luisteren naar het geluid dat deze apparaten produceren.

Gorredijk
Een bijzonder aspect van het Klimaathuis zijn de dwarsdoorsnedes die bezoekers een blik gunnen op het leidingwerk in muren en vloeren. Deze unieke inzage biedt een helder beeld van de technische oplossingen en hun impact op de leefruimte, waardoor klanten een goed geïnformeerde beslissing kunnen nemen over hun duurzame investeringen.

Deskundige adviseurs staan klaar in de Xperience om bezoekers te ondersteunen met persoonlijk advies, warmteverliesberekeningen, en opbrengstcalculaties die specifiek zijn afgestemd op individuele wensen en situaties. Zij kunnen ook ondersteuning bieden bij het offertetraject en de logistieke afhandeling van orders.
Gorredijk
Xperience Gorredijk en Barendrecht
Naast de focus op duurzaamheid, biedt de ThermoNoord Xperience ook inspiratie voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe badkamer. Met een scala aan sanitair inspiratie en inspirerende badkamer voorbeelden helpt ThermoNoord consumenten ook bij het vinden van de perfecte badkamer.

Of je nu overweegt te investeren in een nieuwe badkamer of geïnteresseerd bent in het verduurzamen van je woning, de Xperience vestigingen van ThermoNoord in Gorredijk en Barendrecht zijn een bezoek waard. Neem contact op met de vestiging voor meer informatie of loop eens binnen om deze unieke ervaring zelf te ontdekken.