Persbericht

ThermoNoord kondigt feestelijke opening aan van nieuwe Xpress-locatie in Cuijk

ThermoNoord, de technische groothandel van klimaat- en ventilatie-oplossingen, zal vanaf 1 december officieel de deuren openen van hun nieuwste Xpress in het oosten van Brabant. Deze uitbreiding versterkt het vermogen van ThermoNoord om hoogwaardige producten en service te bieden aan professionele klanten in deze regio. De nieuwe Xpress locatie, gelegen aan Lange Beijerd 9 in Cuijk, markeert een mijlpaal in de voortdurende groei van ThermoNoord. 
 

De Xpressen zijn afhaalmagazijnen speciaal ingericht voor de professionele installateur. In de Xpress vind je een breed assortiment op het gebied van verwarming, installatie, sanitair, elektra, airco's en ventilatie.
 

"We zijn ontzettend enthousiast over de opening van onze nieuwe Xpress-locatie," aldus Pim Janssen, Buitendienst manager bij ThermoNoord. "Een modern pand met meer dan 5000 artikelen direct op voorraad is een aanwinst voor de installateur uit deze regio ."
 

De feestelijke openingsceremonie zal binnenkort plaatsvinden. Klanten, partners en belanghebbenden zijn van harte uitgenodigd om de nieuwe vestiging te verkennen en kennis te maken met het brede productassortiment. Ook zullen er experts aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en advies te geven over de nieuwste ontwikkelingen in de klimaat sector.
 

ThermoNoord heeft zich altijd ingezet voor het leveren van innovatieve oplossingen die voldoen aan de behoeften van de markt. Met de opening van deze nieuwe Xpress blijft het bedrijf trouw aan die missie en is het vastbesloten om installateurs te ondersteunen met vakkundig advies en kwalitatieve producten.
 

ThermoNoord heeft naast Xpressen ook een Xperience centre in Barendrecht en Gorredijk geopend dit jaar. De ThermoNoord Xperience is een plek waar installateurs en hun klanten inspiratie over sanitair kunnen opdoen. Later zal er in iedere Xperience een 'klimaathuis' toegevoegd worden. In het klimaathuis worden alle nieuwste innovaties op het gebied van duurzame warmte- en klimaattechniek getoond.
 

Voor meer informatie over ThermoNoord en de nieuwe Xpress vestiging kunt u contact opnemen met: Gertjan Willems | Xpress en binnendienst medewerker | 0485 792 025
 

Einde persbericht
 

Voor redactionele informatie:
 

ThermoNoord
Contactpersoon: Thijs Lamers
Telefoon: 06 28878552
E-mail: t.lamers@plieger.nl