Waarom ThermoNoord?

ThermoNoord is een technische groothandel gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning.

Persoonlijk advies

Op locatie of via de telefoon, altijd een op maat gesneden advies!

ThermoNoord hecht erg aan persoonlijk advies. Daarom werkt ThermoNoord met een aantal technische vertegenwoordigers en een binnendienst met productspecialisten per productgroep. Zo krijg je altijd een op maat gesneden advies op locatie of via de telefoon.

installateur-en-verkoper-480x330.jpg
installateur-reznor-480x330.jpg

Specialistische kennis

ThermoNoord, goed in klimaatoplossingen.

Of het nu op het gebied van zonne-energie, warmwatertechniek, warmtepomp techniek, ventilatietechniek of airconditioning is, ThermoNoord is gewoon goed in klimaattechniek. In het oerwoud van duurzame systeemaanbiedingen is ThermoNoord het kenniscentrum voor de installatiemarkt. ThermoNoord zorgt ervoor dat je, met concepten en hulpmiddelen, het systeem kunt verkopen aan je klanten. ThermoNoord is een totaalleverancier die met kennis van de systemen een merkonafhankelijk advies kan geven. Een advies dat naadloos aansluit op de vraag van je klanten.

Oplossend vermogen

Wij denken in oplossingen.

ThermoNoord denkt niet in problemen; overal is een oplossing voor en wij gaan net zo lang door tot we die gevonden hebben! Wij verkopen niet alleen de onderdelen maar gaan een stap verder. Wij adviseren je ook met betrekking tot het servicetraject. In het veld of aan de telefoon!

installateur-internetbestelling-480x330.jpg
installateur-airco-480x330.jpg

Betrouwbaar

Een man een man, een woord een woord.

Daar staat ThermoNoord voor. Wij houden van duidelijke taal. Afgesproken is afgesproken!

Duurzame concepten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA.

Verantwoord omgaan met onze omgeving, zuinig zijn op ons milieu. Het zit in ons DNA. Als specialist in duurzame producten kun je daar op rekenen! Klik hier voor meer informatie over duurzaamheid.

lievenheersbeestje-480x330.jpg
plieger-magazijn-zaltbommel-480x330.jpg

Eigen logistiek

Vandaag voor 21.00 uur besteld is de volgende dag geleverd.

Samen met Plieger beschikt ThermoNoord landelijk over een magazijnruimte van 60.000 m2, verdeeld over 3 centrale magazijnen. Door deze moderne logistieke centra zijn wij in staat om snel en accuraat te leveren.