Over ThermoNoord

ThermoNoord is een technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning. 

Onze geschiedenis

ThermoNoord is opgericht in 1979 en maakt sinds 2002 deel uit van de Plieger-groep.

ThermoNoord is opgericht in Gorredijk, maar inmiddels zijn er meerdere vestigingen geopend in Groningen, De Goorn, Putten, Veghel, Gorinchem, Barendrecht, Zaltbommel, Cuijk, Barneveld en Amsterdam. Daarmee telt ThermoNoord inmiddels al 150 medewerkers.

We zijn thuis in vele branches en zijn de laatste jaren uitgegroeid tot specialist op het gebied van airconditioning, warmwater en luchttechniek.

De klimaatafdeling van ThermoNoord is o.a. distributeur van het fabrikaat Fujitsu airconditioningsapparatuur. Wij werken samen met diverse partners. Dit resulteert in een landelijke dekking qua service- en reparatiewerkzaamheden.

Historisch pand ThermoNoord
Missie en Visie ThermoNoord

Missie

Als autoriteit op het gebied van klimaatoplossingen zijn wij dé zakenpartner van de professionele installateur. Bij alles wat we aan producten en diensten ontwikkelen, implementeren en leveren is de duurzame relatie met de professionele installateur ons uitgangspunt.

Visie

Wij staan schouder aan schouder met onze klanten; als autoriteit op het gebied van klimaatoplossingen ondersteunen wij hen - duurzaam, altijd en overal dichtbij, snel en foutloos - bij het opbouwen van een sterke marktpositie en een renderende onderneming. Daartoe bieden wij specialistische kennis, duurzame totaaloplossingen en een breed en diep productaanbod.

Kwaliteit en duurzaam ondernemen

Kwaliteitszorg is bij ThermoNoord diep geworteld. We geloven niet alleen in kwaliteitsproducten, maar onze eigen processen en dienstverlening moeten ook aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij streven we ernaar om steeds verder te verbeteren. Dit werkt ook door in de samenwerking met leveranciers en klanten.

Hiervoor volgen we de ISO 9001 norm, waarvoor we al meer dan 10 jaar gecertificeerd zijn. Klik hier voor het meest recente certificaat.

De kwaliteit van onze producten, diensten, medewerkers en samenwerkingsverbanden is voor ons ook de basis voor duurzaam ondernemen. Zoals ook uit de missie en visie blijkt, streven we ernaar om, samen met onze leveranciers en klanten, te komen tot een zo energie-efficiënt mogelijke installatie. Dit bereiken we door middel van het aanbieden van energiebesparende concepten, producten die gebruik maken van duurzame energiebronnen en door het delen van kennis met onze leveranciers en klanten, Daarnaast werken we ook aan de verduurzaming van onze eigen bedrijfsvoering.

Kwaliteit en duurzaam ondernemen