ThermoNoord Xperience ThermoNoord Xperience

ThermoNoord Xperience

ThermNoord Xperience
ThermoNoord Xperience

Technische showroom
De Xperience is een technische showroom voor duurzaam wonen. In de Xperience kun jij als installateur jouw klanten kennis laten maken met duurzaam sanitair en innovatieve klimaat oplossingen. De Xperience is zelfs beschikbaar als je eigen showroom waar je zelfstandig gebruik van kunt maken.

Duurzaam en comfortabel wonen
Bij ThermoNoord gaat duurzaamheid verder dan alleen energiebesparing. Het omvat slim watergebruik, het efficiënt inzetten van materialen en energie, en het gebruik van gerecyclede materialen zonder in te leveren op comfort. Onze Xperience centra zijn de inspiratiebron voor iedereen die zijn huis wil verduurzamen.

Nieuwe badkamer
Zo zijn onze badkamer collecties speciaal samengesteld binnen onze duurzaamheidsvisie. We bieden diverse, exclusieve A-merk productlijnen van o.a. Plieger Collectie, Ideal Standard, Hüppe, Burgbad en Vigour.

Klimaatinstallatie
Door middel van het ‘Klimaathuis’ in de Xperience ontdek je de nieuwste innovaties op het gebied van duurzame verwarming- en koelingsystemen en zie je met demo-opstellingen de impact van een duurzaam systeem op de betreffende woonruimte.

Voordelen van Xperience
ThermoNoord Xperience

De voordelen van Xperience voor jou als installateur

Inspiratie

  • Verwijs je klanten naar onze Xperience voor inspiratie op het gebied van duurzaamheid en nieuwe badkamers.


Advies

  • Onze collega’s van de Xperience staan voor je klaar. 


ThermoNoord configuratior


Winstmarge

  • Wil je meer weten over hoe je je omzet kunt verhogen? Onze medewerkers helpen je graag verder. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en ontdek hoe eenvoudig het is om je winst te vergroten.

Bij ThermoNoord beleef je duurzaamheid in stijl

Bezoek onze Xperience samen met jouw klant of verwijs hen door. Maak een afspraak voor een optimaal adviestraject.

Thermonoord Xperience