Diensten

Hieronder treft u een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Spaar nu voor ThermoTokens

ThermoTokens
Als klant bij ThermoNoord kun je profiteren van veel voordelen waaronder ook meedoen met ons spaarprogramma ThermoTokens. Je kunt sparen voor verschillende cadeaus.

Lees verder

DEPOTEXPRESS
 

DEPOTXPRESS-TN.jpg

DEPOXPRESS is de uitbreiding van het productaanbod uit met circa 60.000 artikelen door ons magazijn te koppelen aan die van onze moedermaatschappij. Dit extra magazijn kan producten binnen 48 uur leveren met de duurzame pakketdienst van GLS. De combinatie van GLS en ons eigen wagenpark, zorgt voor een optimale flexibiliteit en snelheid in logistieke processen.
 

Lees verder
 

Regel en Klimaatsubsidies
 

Regel en subsidies
Ontdek de actuele regels en subsidies voor duurzame energie in Nederland bij Thermonoord. Van ISDE-subsidies tot fiscale voordelen, wij helpen je met het maken van verantwoorde keuzes voor een duurzamere toekomst. Lees meer over de mogelijkheden.

Lees verder

24/7 Xpress

24/7 Express

We weten dat installateurs een drukbezette agenda hebben en niet altijd de tijd hebben om tijdens de reguliere winkeltijden producten op te halen. Daarom hebben wij een 24/7 Xpress. 

Lees verder

HAASheat

Haasheat beeld.jpg

Wij zoeken naar installateurs die willen bijdragen aan een duurzamere toekomst en met ons 7000 warmtepompen gaan installeren. Wij zorgen voor de levering van de pompen en geven jou een extra installeer bonus.

Lees verder

Xperience

Xperience

ThermoNoord opent de eerste 2 Xperience’s in Nederland in Barendrecht en Gorredijk, jouw persoonlijke showroom voor sanitair en duurzame oplossingen.

Lees verder

ThermoNoord configurator

ThermoNoord-sanitair-sfeerbeeld.jpg
Wil je sanitair kiezen voor je nieuwe huis of project? Met de ThermoNoord configurator is dat heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit een breed assortiment sanitair van verschillende merken en leveranciers.

Lees verder

Zonnepanelencalculatie

Zonnepanelencalculatie.jpg
ThermoNoord biedt een gratis service aan voor installateurs van zonnepanelen. Met onze service krijg je snel en eenvoudig een zeer volledige offerte voor een zonnepaneleninstallatie. Denk aan tekeningen, energieopbrengst en een materiaaloverzicht.

Lees verder

Circopompen

Circopomp.jpg

Jaarlijks belandt er 1.900.000 kilo aan oude pompen op de afvalberg. Een belasting voor het milieu, daarom roepen we jullie op om je oude pompen bij ons in te leveren. Met het inzamelen van oude pompen geven we de pompen een tweede leven en zorgen we voor de circulariteit van grondstoffen.

Lees verder