Diensten

Hieronder treft u een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

24/7 Xpress

24/7 Express

We weten dat installateurs een drukbezette agenda hebben en niet altijd de tijd hebben om tijdens de reguliere winkeltijden producten op te halen. Daarom hebben wij een 24/7 Xpress. 

Lees verder

HAASheat

Haasheat beeld.jpg

Wij zoeken naar installateurs die willen bijdragen aan een duurzamere toekomst en met ons 7000 warmtepompen gaan installeren. Wij zorgen voor de levering van de pompen en geven jou een extra installeer bonus.

Lees verder

Xperience

Xperience

ThermoNoord opent de eerste 2 Xperience’s in Nederland in Barendrecht en Gorredijk, jouw persoonlijke showroom voor sanitair en duurzame oplossingen.

Lees verder

Hoomie

Hoomie visual.jpg
Als installateur kan het een uitdaging zijn om op alle duurzaamheids verzoeken van klanten te reageren. Met onze service nemen we dit onderdeel over en geven jouw klant en jezelf alle informatie over verduurzamen en alles wat daar mee te maken heeft. Zodat jij je kan richten op het installatiewerk.

Lees verder

Circopompen

Circopomp.jpg

Jaarlijks belandt er 1.900.000 kilo aan oude pompen op de afvalberg. Een belasting voor het milieu, daarom roepen we jullie op om je oude pompen bij ons in te leveren. Met het inzamelen van oude pompen geven we de pompen een tweede leven en zorgen we voor de circulariteit van grondstoffen.

Lees verder