DepotExpress-background-visual.png
TN Logo Depot Xpress rood.png
Icon watch rood breed.svg
Van bestel artikel naar snel artikel: Levertijd is verkort
Icon box rood breed.svg
Meer dan 60.000 artikelen toegevoegd
Icon label rood breed.svg
Meer dan 400 nieuwe leveranciers toegevoegd
Icon shop rood breed.svg
Verkrijgbaar via webshop, Express en Binnendienst

DEPOTXPRESS is de uitbreiding van ons productaanbod met circa 60.000 artikelen. Deze uitbreiding wordt mogelijk gemaakt door ons magazijn te koppelen aan die van onze moedermaatschappij. Dit extra magazijn kan producten binnen 48 uur leveren met de duurzame pakketdienst van GLS. De combinatie van GLS en ons eigen wagenpark zorgt voor een optimale flexibiliteit en snelheid in logistieke processen.

Het belangrijkste voordeel van deze productuitbreiding is dat bestelproducten nu sneller leverbaar zijn. De levertijd is verkort van twee tot vier weken naar maximaal een paar dagen. In de loop van 2024 wordt deze dienst verder uitgebreid naar minimaal 150.000 producten. Het gaat om een productuitbreiding in het huidige assortiment en bestaat uit zowel overlappende als nieuwe en aanvullende producten. De grootste uitbreiding vindt plaats binnen de productcategorieën verwarming, sanitair en elektra. 

DepotExpress-beeld4.jpg
DepotExpress-beeld3.jpg

Nieuwe leveranciers en exclusieve merken

ThermoNoord voegt via DEPOTXPRESS maar liefst 400 nieuwe leveranciers en exclusieve merken toe aan het assortiment. Hiermee wordt het aanbod van A-merk leveranciers nog breder. Onder de nieuwe leveranciers bevinden zich bekende namen zoals KWC, Nobili, Gessi, DAB pompen, Assa Abloy, en DeWalt. Deze topmerken staan garant voor kwaliteit, design en innovatie. Naast de nieuwe leveranciers bieden beide groothandels nu ook een bredere beschikbaarheid van exclusieve merken, zoals Conel, Cosmo en Vigour.

Extra magazijn maakt omni-channel strategie sterker

Het DEPOTXPRESS assortiment is verkrijgbaar via de verkoopkanalen webshop, Xpress en verkoop binnendienst. Het aansluiten van een extra magazijn is een belangrijke eerste stap op gebied van assortimentsuitbreiding op een digitale en multi-kanaal manier, die tevens aansluit bij een moderne ‘marketplace’ gedachte. 

Dus, heb je snel een reserveonderdeel nodig of zoek je een speciaal product? Maak gebruik van DEPOTXPRESS!

TN-Xpress-Medewerker.jpg


Heb je nog geen webshop-account? 

Maak dan eenvoudig hier een account aan. 
In de webshops ervaar je het gemak van digitaal bestellen met aanvullende extra’s zoals het volgen van de actuele voorraadstatus, het beheren van een favorietenlijst en het kunnen lezen van uitgebreide productinformatie. Tevens profiteer je via de webshop van diverse kortingsacties en aanbiedingen.

 

Sfeerbeeld smartpone TN webshop.jpg