ThermoNoord opent een nieuwe Xpress vestiging in Zaltbommel vanaf 8 maart

ThermoNoord, de technische duurzaamheidspartner uit het Noorden versterkt haar positie in het midden van het land door een Xpress vestiging te openen in Zaltbommel. Met de komst van deze groothandel wordt het land van Maas en Waal verrijkt met een kennisbank op het gebied van klimaatoplossingen en duurzaamheidsprojecten.

ThermoNoord is onderdeel van de de Plieger Groep, waarvan het hoofdkantoor en distributiecentrum is gesitueerd aan de Koxkampseweg in Zaltbommel. Recht tegenover het hoofdkantoor is de nieuwe vestiging; Xpress van ThermoNoord gerealiseerd met 850m2 aan productvoorraad voor de installateur. De Xpress vormt het magazijn van de installateur, waar je direct uit voorraad een breed assortiment installatie en sanitair producten kunt kopen.

ThermoNoord Zaltbommel
ThermoNoord

Op woensdag 8 maart wordt er een feestelijke opening georganiseerd met diverse openingsacties. Zo ontvangen de eerste 100 bezoekers 20 euro shoptegoed!

Adres: Koxkampseweg 5, 5301 KJ Zaltbommel
Aanvang opening: 16:00 uur

ThermoNoord zet dit jaar koers naar meerdere nieuwe vestigingen. Er zullen niet alleen vestigingen geopend worden voor de zakelijk markt maar er zullen ook Xperience centra geopend worden voor de installateur én de consument. In het Xperience centrum kun je terecht voor informatie en innovatieve toepassingen die betrekking hebben op het verduurzamen van woningen. Met een volledig ingericht klimaathuis is dit de showroom van de toekomst, waar duurzaamheid tastbaar wordt voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

De eerste Xperience centra van Nederland - in Barendrecht en Gorredijk - openen later dit jaar in juni.

ThermoNoord bedient de installateur ook online. Ben je geïnteresseerd om klant te worden? Meld je dan aan als klant via de onderstaande link.