ThermoNoord Zaltbommel

28 februari 2023

ThermoNoord opent een nieuwe Xpress vestiging in Zaltbommel vanaf 8 maart

ThermoNoord, de technische duurzaamheidspartner uit het Noorden versterkt haar positie in het midden van het land door een Xpress vestiging te openen in Zaltbommel. Met de komst van deze groothandel wordt het land van Maas en Waal verrijkt met een kennisbank op het gebied van klimaatoplossingen en duurzaamheidsprojecten.

18 mei 2021

ThermoNoord in How It's Done

Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen van ThermoNoord? Afgelopen zaterdag 8 mei hebben wij onszelf laten zien in het TV programma ‘How It’s Done’ als de specialist in duurzaam energie,  cv verwarming,  sanitair,  warmwater,  ventilatie en airconditioning.
opname1.jpg
thermonoord-tdc-20200120-1422.jpg

29 september 2020

ThermoNoord Duurzaamheid Centrum


Een duurzame woning zit vol nieuwe, onbekende apparaten. De eindgebruiker heeft vaak geen idee wat de offerte die hij tekent precies inhoudt. De meeste vragen komen daarom niet vooraf, maar tijdens de uitvoering. Te laat eigenlijk, en daarom opende groothandel ThermoNoord haar eerste Duurzaamheidscentrum. Installateurs zijn met hun klanten welkom om in de showroom te ervaren welke keuzes er zijn.

De technologie rond duurzaamheid ontwikkelt zich sneller dan de kennis erover bij gebruikers. Maar er is dan ook geen beginnen aan. Lees het artikel uit EW Installatietechniek over ons Duurzaamheid Centrum.

30 april 2020

ThermoNoord Duurzaamheid Centrum

Goed klimaat, veilig gevoel!


Begin dit jaar hebben wij in Gorredijk ons eerste Duurzaamheidscentrum (TDC) geopend. Het TDC is een adviescentrum / showroom en past in de ontwikkeling van ThermoNoord waarin wij ons steeds meer richten op de advisering en samenstelling van duurzame systemen, bestemd voor bestaande- en nieuwbouwwoningen.


Het TDC is bedoeld om klimaatsystemen te ervaren. Ze zijn samengesteld uit onderdelen als  warmtepompen, zonnepanelen en WTW ventilatiesystemen, zodat de eindgebruiker kan zien, horen en beleven wat zo’n klimaatsysteem betekent voor hun huis.

Naast adviescentrum is het TDC ook een scholingscentrum voor installateurs. Met regelmaat zullen wij, in samenwerking met specialistische leveranciers, trainingen verzorgen met onderwerpen als besparen, gezondheid, comfort en bijvoorbeeld de mogelijkheden voor subsidieaanvragen.

img_4328.jpg
pliegervoorjaar640x427.jpg

30 april 2020

Nieuwbouw ThermoNoord en Plieger in Groningen

Vooruit kijken en klaar zijn voor de toekomst, ook in moeilijke tijden!

Op de Osloweg 131A, iets verder in dezelfde straat waar Plieger en ThermoNoord nu gehuisvest zijn wordt, in opdracht van de Plieger Groep, vrijdag 1 mei door Bouwgroep Noord de eerste paal geslagen van een nieuw bedrijfspand.

In het pand komt een Express vestiging van ThermoNoord en een sanitair showroom van Plieger.

“Het devies van de Plieger groep is, ook in moeilijke tijden, vooruit kijken en klaar zijn voor de toekomst” zegt Koert Huisman, algemeen directeur.

ThermoNoord is een technische groothandel gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwater- en klimaattechniek en airconditioning. ThermoNoord is opgericht in 1979 en maakt sinds 2002 deel uit van de Plieger groep. ThermoNoord heeft zes Expressvestigingen. Een Express vestiging is een afhaalmagazijn voor de professionele installateur.


Plieger is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra, klimaat en installatiemateriaal. Plieger heeft achttien showrooms, de negentiende wordt op dit moment in Amstelveen gebouwd. Een showroom van Plieger is niet alleen een ware inspiratiebron voor een nieuwe badkamer maar ook een plek waar installateurs hun klanten naar toe kunnen verwijzen voor deskundig advies!

Op de bouwplaats zullen uiteraard stringente maatregelen nageleefd worden ten aanzien van onderling contact en hygiëne om de veiligheid van een ieder op de bouwplaats te waarborgen.