VitrA - Innovatieve techniek voor de badkamer van nu

VitrA is de tijd vooruit met innovatieve en duurzame producten. De allernieuwste technologieën en designconcepten komen samen in het aanbod van VitrA. Niet voor niets is VitrA wereldwijd een belangrijke speler geworden en voorloper op het gebied van sanitaire innovatie. De nieuwe generatie douchetoiletten is hiervan het absolute voorbeeld. Voorzien van de nieuwste technieken en designs, voor ongekend comfort en hygiëne, die naadloos past in elke badkamer. VitrA is een van de zes grootste fabrikanten in sanitair van de wereld. En met ruim vijf miljoen producten per jaar, ben altijd zeker van een ruime aanbod. Exclusief verkrijgbaar bij Thermonoord. 

VitrA design en innovatie

De kenmerken van VitrA zijn verweven in de jarenoude traditie van innovatie; kwaliteit, hygiëne en veelzijdigheid. Dat is terug te zien in de manier waarop zij producten ontwerpen en produceren. Topexperts en designers uit heel de wereld werken nauw samen met VitrA, wat leidt tot een constante verbetering van de hygiëne, functionaliteit en het comfort. VitrA investeert miljoenen in nieuwe innovatiecentra waar wetenschappers en designers de ruimte krijgen om nieuwe technologieën te ontwikkelen. Technologieën voor de badkamer van nu en van de toekomst! 

WC VitrA
Plieger Vitra V-Care

De badkamer van nu

De badkamer is niet langer uitsluitend de plek om ons te wassen. Tegenwoordig is het de oase van wellness, persoonlijke verzorging en ontspanning. VitrA begrijpt dit als geen ander en voorziet in deze behoefte. Dankzij nieuwe technologische innovaties van VitrA is genieten nu nog makkelijker en toegankelijker. En voor elke badkamer, ongeacht je persoonlijke smaak, zijn er tijdloze en originele designs om je persoonlijke stijl te benadrukken. Laat je inspireren door VitrA en maak jouw droombadkamer werkelijkheid!

Vitra V-Care

De nieuwe generatie douchetoiletten van VitrA zijn hun tijd ver vooruit. VitrA is er in geslaagd een breed scala aan functionaliteiten te bundelen in een tijdloos en subliem design. Techniek, ontwerp, comfort en hygiëne komen samen in een bidetdouche dat eruit ziet als een gewoon toilet. De techniek is naadloos verwerkt in het keramiek, waarbij de bediening verloopt via de bijbehorende afstandsbediening. Reiniging van de VitrA V-Care is eenvoudig door de krachtige randloze spoeling.  

Op zoek naar inspiratie? 

Maak direct een afspraak bij een van onze showrooms bij jou in de buurt. Laat je inspireren door de vele collecties en mogelijkheden die Thermonoord jou te bieden heeft.