Remeha – Een duurzaam binnenklimaat voor iedereen

Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige comfortoplossingen voor het binnenklimaat, zowel voor woningen als utiliteit. Met een breed product- en dienstenportfolio, voor zowel verwarming, koeling als warm water, maakt Remeha duurzame en besparende comfortoplossingen bereikbaar voor iedereen. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. 

Kies voor vertrouwd comfort met cv-ketels, duurzaam comfort met een hybride warmtepomp óf volledig gasloos met een 100% elektrische warmtepomp.

Remeha

Vertrouwde warmte, klaar voor de toekomst 

De cv-ketels van Remeha behoren al jaren tot de beste van Nederland. Dat vertaalt zich terug in een laag verbruik en tevreden gebruikers. Daarnaast biedt Remeha zekerheid. Alle cv-ketels zijn geschikt om gekoppeld te worden met duurzame systemen zoals bijvoorbeeld een hybride warmtepomp.

Sfeerbeelden TZERRA ACE
Sfeerbeelden ELGA ACE

Het beste van twee werelden

Een hybride warmtepomp is de snelste manier van verduurzamen voor bestaande bouw en renovatie. De bestaande cv-installatie wordt daarbij uitgebreid met een warmtepomp. Daarmee is de oplossing niet aardgasvrij, maar wordt jaarlijks tot wel 70% op gasverbruik bespaard zonder ingrijpend te hoeven verbouwen.

Gasloos wonen, vertrouwd comfort

Met een brede lijn elektrische warmtepompen met ingebouwd dan wel extern warmwater voorraadvat, biedt Remeha aardgasvrije comfort-oplossingen voor zowel nieuwbouw als duurzame renovatie.

Comfortabel koelen en verwarmen

Remeha Diva airconditioning bestaat uit een compleet assortiment van energiezuinige airconditioningsystemen, welke het hele jaar aangename koeling en warmte op een zo duurzaam mogelijke manier garanderen. 
Sfeerbeelden DIVA

Remeha – de organisatie

Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea Group, een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmingssystemen, warmwatersystemen en aanverwante diensten. De producten van BDR Thermea Group worden wereldwijd in 100 landen verkocht.