Plieger Roma

Deze nieuwste serie binnen het Plieger assortiment onderscheidt zich omdat naast de kranen en douchegarnituren ook alle accessoires en toebehoren verkrijgbaar zijn in alle kleuren van deze serie. Daarmee hebben we een uniek programma waarmee de gehele badkamer ingericht kan worden in dezelfde kleur. Van kraan met sifon en plug, tot een handdoekhaak. Maar ook je vrijstaande badkraan met badoverloop. Alles in dezelfde kleur. De kleuren zijn heel kleur- en slagvast. Deze worden namelijk op dezelfde manier aangebracht zoals men dat bij chroom doet. Kwaliteit is dus gegarandeerd! Wist je dat de kleuren goud en rosé (inclusief de geborstelde uitvoeringen) zijn voorzien van een echt laagje goud van 22 karaat.

Shop direct jouw unieke stijlen

Mat zwart

Zwart chroom

Rosé goud

Chroom

1 - 4

Kies je favoriete kleurencombinatie

Het stijlvolle van deze serie is dat alle hendels, rozetten en draaiknoppen te vervangen zijn door een andere kleur waardoor je een bi-colour effect creëert. Denk hierbij aan een kraanhuis in de kleur matzwart en een bedieningshendel met rozet in een andere kleur. Het vervangen van een hendel van een wastafelkraan vergt ongeveer 20 seconden. Zo eenvoudig werkt het! Het industriële design is modern, maar ook tijdloos. Oftewel een aankoop waar je jarenlang van kunt genieten.
Plieger Roma wastafelkraan zwart goud

Duurzaam en kwalitatief

De wastafel- en keukenkranen zijn voorzien van een “Cold Start” functie. Wanneer de hendel van de kraan in het midden staat, geeft de kraan geen gemengd maar koud water, waardoor onnodig warmwatergebruik wordt tegengegaan. Voor gemengd of warm water wordt de hendel eenvoudig steeds verder naar links geplaatst. Dit levert een besparing op tot wel €150,- per jaar. Dit assortiment is de absolute top binnen de gehele Plieger kranenrange. De kwaliteit is van een zeer hoog niveau. Zowel qua techniek als design betreft. Daarom geven wij op de totale Roma serie een garantie van 10 jaar. Op de binnenwerken en hendels geldt een garantietermijn van 2 jaar.

Benieuwd hoe ik eruit zie?

Bekijk mij in één van onze showrooms bij jou in de buurt!
 

Bekijk de Plieger Roma kranen in geborstelde kleuren

Geborsteld goud

Geborsteld koper

Geborsteld zwart chroom

Geborsteld chroom

Geborsteld rosé goud

1 - 5