GROHE – Voor de badkamer, keuken en toilet

GROHE is een toonaangevend internationaal vertegenwoordigd merk voor complete badkameroplossingen, keukenkranen en accessoires. GROHE maakt sinds 2014 deel uit van de LIXIL Group Corporation. GROHE streeft als merk naar de merkwaarden van technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid met als doel de ‘Pure Freude an Wasser’ aan zijn klanten te leveren. GROHE biedt standaard 5 jaar fabrieksgarantie, 10 jaar garantie op inbouwproducten en vervangende onderdelen blijven 10 jaar nadat het product uit productie wordt genomen nog beschikbaar. Zo kan uw klant zorgeloos blijven genieten!

Made in Germany

Gericht op de behoeften van de klant, creëert GROHE intelligente en duurzame productoplossingen die relevante toegevoegde waarde bieden - en het kwaliteitslabel "Made in Germany" dragen. Van wastafelkraan, thermostaatkraan, regendouche en inbouwreservoir, tot wastafel, bad en toiletpot. Alles is perfect op elkaar afgestemd. Daarnaast biedt GROHE ook een ruim assortiment aan producten voor de keuken, zoals keukenkranen, kokendwaterkranen, spoelbakken en accessoires.

Grohe
Grohe

Duurzaamheid

Streven naar de hoogste mate van duurzaamheid vormt een integraal en essentieel onderdeel van GROHE’s DNA. GROHE neemt zijn verantwoordelijkheid als bedrijf zeer serieus en richt zich op een bronnen besparende waardeketen. Sinds april 2020 produceert het sanitairmerk wereldwijd CO2-neutraal. GROHE heeft zich ook tot doel gesteld om plasticvrije productverpakkingen te gebruiken. Naast het vergroten van GROHE’s eigen duurzame productie, maakt GROHE gebruik van intelligente technologieën om consumenten te helpen hun persoonlijke CO2-voetafdruk te minimaliseren. En GROHE is een van de eerste merken binnen de sanitairbranche die Cradle to Cradle Certified-producten heeft gelanceerd. De materialen van Cradle to Cradle producten kunnen worden hergebruikt om nieuwe producten te maken.

GROHE Professional

GROHE Professional is het aanbod op maat voor installateurs en heeft maar één doel voor ogen: het vereenvoudigen van het werk van professionele installateurs. GROHE Professional bestaat uit een speciaal productportfolio voor professionals met betrouwbare bestsellers. GROHE maakt nu een zeer duidelijk onderscheid tussen producten voor consumenten en producten voor professionals die uitsluitend in speciaalzaken worden aangeboden. Dit in combinatie met een uitgebreid service- en trainingsconcept, waarvan de nieuwe programma's GIVE en GROHE + het hart vormen. GROHE Professional is de dagelijkse supporter van de professionele installateur. 

Grohe