Conel-image-banner-1270x484-min.png

Het complete Conel assortiment voor de installateur is op elkaar afgestemd. De producten kunnen dus probleemloos gecombineerd worden.

Bekijk het aanbod

Voordelen

  1. Je weet zeker dat alle onderdelen van het systeem op elkaar aansluiten. Één systeem is voldoende. Je hoeft dus niet met meerdere systemen/merken te werken.

  2. Conel is exclusief verkrijgbaar bij Plieger en ThermoNoord. Met meer dan 60 vestigingen dus alles dicht bij de hand om de klus te kunnen klaren.

  3. Alles is in Duitsland ontworpen en geproduceerd. Hierdoor kun je rekenen op een hoge kwaliteitsstandaard. Jij kan op jouw beurt die zekerheid weer bieden aan jouw klanten.

Conel Connect

Betrouwbaar systeem voor gezond drinkwater
Conel-Connect-fittingen-499x773.png

Conel fittingen

Maak het jezelf makkelijker met Conel. De fittingen kunnen in twee verschillende perscontouren geperst worden (F en TH).

​​​​​​
​​​​​​Bescherming tegen lekkage

De lekkagefunctie van de fittingen, zorgt voor een eenvoudige controle op het succes van de persing. Als extra zekerheid bevat de fitting daarnaast een dubbele O-ring om extra te beschermen bij de persing. Het resultaat: een geminimaliseerd risico op lekkage.


Gezond drinkwater

De gestroomlijnde vorm van de fitting en de leiding zorgt voor een reductie in doorstroomweerstand van ongeveer 30%. Dit geeft bacteriën geen kans om zich te vermenigvuldigen. Daarnaast bestaat de fitting uit loodvrije messing, zodat er geen kans is op afgifte van giftige stoffen. Kortom, gegarandeerd gezond en hygiënisch drinkwater.

Conel Vis

Eenvoudige installatie met modern design
 

Eenvoudige installatie

Het frame is volledig voorgemonteerd. Er zijn dus geen losse onderdelen nodig. Bovendien kan het frame worden toegepast in de ouderenzorg. Dit maakt het inbouwreservoir eenvoudig te installeren en multi-inzetbaar. 
 

Duitse kwaliteit voor een Nederlandse prijs

Alle Conel reservoirs worden in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daarom geven wij 10 jaar garantie op het reservoir. Bovendien is het reservoir scherp geprijsd. 
 

Moderne designpanelen van Vigour

De reservoirs in combinatie met de bedieningspanelen van Vigour zorgt voor een verzorgd geheel. De designers van Vigour volgen de trends op de voet. Dat heeft geleid tot een aantrekkelijke lijn van panelen.

0701185-Conel-connect-inbouwreservoir-schuin-model-10-2013-370x554.png
7490410small-241x589.png

Conel Tools

Efficiënt in gebruik


Duitse kwaliteit

Conel gereedschap wordt in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Die maken het mogelijk, dat het gereedschap gebruikt kan worden onder de meest extreme omstandigheden.


Universele persmachine

De Conel persmachine kan gebruikt worden met verschillende perscontouren. Hierdoor hoef je slechts één persmachine aan te schaffen, wat kosten en ruimte in de bus bespaart.

Efficiënte en eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Conel Clic beugels zijn simpel met één hand te installeren. Uitgangspunt voor de ontwikkeling van Conel Clic is dan ook installatiegemak, efficiëntie en eenvoud. Zo wordt bevestigen een fluitje van een cent. 
 

Complete oplossing

Het brede assortiment zorgt ervoor dat alles beschikbaar is voor een goede leidinginstallatie . Het systeem is perfect te combineren met Conel Connect en Conel gereedschap.
7490702-370x334.png