Syntess & ThermoNoord

Vanaf 1 maart 2022 is het mogelijk om in Syntess de webselectie te gebruiken in de nieuwe webshop van ThermoNoord. Om dit mogelijk te maken moet u een update van Syntess installeren en nieuwe inlogcodes instellen.

Update Syntess Atrium

Vanaf 1 maart 2022 een update installeren van Syntess Atrium 6.5.0232 of 6.6.0108 of hoger via de Syntess Atrium Installatiemanager.

Vraag een Identity en Secret code aan

Om beveiligd gebruik te maken, dient per gebruiker een zogenaamde 'identity' en 'secret' te worden aangemaakt. Deze kunnen worden aangevraagd via e-commerce@thermonoord.nl.
E-mail

Voer Identity en Secret in Syntess in

Deze codes kunnen ingesteld worden in op de pagina Stamgegevens, Relaties, Leveranciers, ThermoNoord, Tabblad Authenticatie.

Inlogcode is de “Identity”, Wachtwoord is de “Secret”, welke je van Plieger krijgt. Het veld Medewerkercode kan/moet leeg blijven.

Authenticatie

Verwijder oude inlogcodes

Er kunnen ook nog oude codes ingesteld staan per medewerker. Deze moeten verwijderd worden.

Extra, Beheer, Gebruikers, Tabblad Authenticatie. De ingestelde inlogcodes voor ThermoNoord bij alle medewerkers verwijderen.
Gebruiker
Bij vragen over de update en instellingen doorvoeren in Atrium kunnen klanten contact met de helpdesk van Syntess opnemen via 088 - 408 04 20.