Hotspot voor hip Amsterdam

Cool in hartje Amsterdam

Morgan & Mees is een gloednieuw hotel en restaurant, gelegen in een compleet gerenoveerd historisch pand in Amsterdam West. Het interieur komt overeen met de kenmerken van het monumentale gebouw, maar met een moderne twist. Met een tijdloze elegante blik en oog voor detail is Morgan & Mees een gestileerd hotel voor internationale reizigers en de lokale bevolking. Een thuis weg van huis.
Project Morgan & Mees
Project Morgan & Mees

Met de prachtige Jordaan om de hoek is het hotel een plek waar toeristen en locale bevolking elkaar ontmoeten. De Jordaan is één van de oudste buurten van de stad, beroemd om de Westerkerk en het Anne Frank Huis.

Morgan & Mees biedt negen verschillende, unieke kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van luxe bedden, eikenhouten vloeren, badkamers met vrije inloop regendouche. Om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken is er op elke kamer een Fujitsu airconditioner gemonteerd. Wat opvalt is dat de neutrale vormgeving van Fujitsu airconditioners opgaat in zijn luxe omgeving. Niet schreeuwerig maar een onderdeel van het interieur.

De Fujitsu multi split systemen

De Fujitsu multi split systemen in de Multi 8 AOYG45LAT8 uitvoering lenen zich bij uitstek voor projecten zoals hotels. Op het buitendeel zijn maximaal 8 binnendelen aan te sluiten. Met de keuze uit verschillende modellen binnenunits is er voor elke ruimte een passend model beschikbaar. De binnenunits worden aan en afgeschakeld door een keycard houder. Door toepassing van RB boxen is de warmtepomp installatie geschikt voor koelen of verwarmen. Voor de gasten zijn de gebruikshandleidingen voor de Fujitsu airconditioners op een handig A4tje op maat gemaakt in het Nederlands en het Engels.

Deze prachtige installatie is gemaakt door: Beers Klimaattechniek B.V. uit Heerhugowaard. Nico Beers is het aanspreekpunt voor de installateur in Noord-Holland als het gaat om airconditioning. 
Dit project is uitgevoerd in samenwerking met J.N. Jonker B.V. Zaandam loodgieters en installateurs en aannemer Flow Works Amsterdam. De samenwerking tussen Nico Beers, ThermoNoord en Fujitsu bestaat al bijna 10 jaar.

Project Morgan & Mees