Sinds jaar en dag werkt Colson met Fujitsu airconditioning

Klanttrouw met Fujitsu airconditioning

Klanttrouw wordt als volgt omschreven, het gevoel van vertrouwen en verbondenheid, de emotionele binding met de mensen, producten of diensten van een onderneming. Colson is al bijna 40 jaar toonaangevend in koeltechniek en airconditioning in Zuid-Limburg! Naast haar uitgebreide professionele assortiment voor het bedrijfsleven leveren zij ook aan de particulier. Deze geniet dan de service en kwaliteit van een professioneel bedrijf voor een prima prijs/kwaliteit verhouding. Colson Koeltechniek Airconditioning bestaat sinds 1974 en is gevestigd in Maastricht.
Project Colson
Project Colson
Sinds jaar en dag werkt Colson met Fujitsu airconditioning. Eerst vader en later zoon Robert en Linda toen zij het bedrijf van Robert’s vader overnamen. Een trouwe klant ben je niet zo maar. Net als in een gewone relatie vergt dit een investering van beide partijen met als uiteindelijke resultaat een tevreden klant. Mooi voorbeeld hiervan is het project van een woonhuis in Maastricht. De bewoner was op zoek naar een airconditioning systeem voor zijn woning. Doordat meerdere vertrekken gekoeld moesten worden ging het praatplan al gauw over één centrale unit buiten met meerdere binnendelen.

De keuze viel op 8 prachtige Fujitsu design binnendelen ‘hoog aan de wand’ type ASYG LUCA in combinatie met een Fujitsu Multi 8 buitendeel AOYG45LAT8.

De Multi 8 koelt en verwarmt een volledige woning. Het is een trendsetter wat betreft prestaties, mogelijkheden en comfort. Dit systeem koelt en verwarmt probleemloos een eengezinswoning. De Multi 8 combineert tot 8 binnenunits met slechts één buitenunit en is daarmee ook geknipt voor kantoren.

Multi Split systemen werken 90% van de tijd in deelbelasting. Dit wil zeggen dat de warmtepomp meestal maar de helft van zijn vermogen nodig heeft om de gewenste temperatuur te bereiken. Precies op dit vlak maakt de Multi 8 het verschil omdat de binnenunits zeer weinig elektriciteit verbruiken bij deelbelasting. Dat levert een extra hoog rendement op jaarbasis op.

Project Colson
Project Colson

De installatie is voorzien van een centrale bediening. Deze centrale bediening is een pareltje van doordacht design. Ontworpen voor woon- en werkomgeving. Alle beheermogelijkheden bereikbaar met de spreekwoordelijke ‘druk op de knop’. Het centraal beheren van temperatuur, luchtdebiet, klok, nachtverlaging, beperkte instellingen per ruimte zijn bereikbaar via een eenvoudige interface en een groot ,verlicht LCD scherm.

Een prachtig project en een voorbeeld van vertrouwen en verbondenheid! Op naar het volgende project!