Bert Hol van Blankespoor installaties: ThermoNoord, niet de goedkoopste maar wel de betrouwbaarste!

Blankespoor BV is een middelgroot installatiebedrijf met 35 medewerkers verdeeld over twee vestigingen, Putten en Lunteren. Zo’n 60% van hun werkzaamheden bestaat uit onderhoud van bestaande installaties bij particulieren en vastgoedeigenaren. De overige 40% gaat naar nieuwbouw en renovatie.

“In de afgelopen crisisjaren lagen de verhoudingen wel anders, toen bestond wel 80% van de werkzaamheden uit onderhoud van installaties en reparaties,” zegt Bert Hol, projectleider van Blankespoor in Lunteren. “Samen met 6 allround monteurs hebben we die moeilijke tijd gelukkig het hoofd kunnen bieden”. “Deze monteurs zijn al lang bij ons werkzaam, ze zijn allround maar hebben ook ieder een eigen specialisme. Particulieren stellen het erg op prijs dat als een monteur moet komen het een ietsje ouder iemand is: Die stralen kennis en vertrouwen uit en dat wordt gewaardeerd. Ik denk ook dat we mede daardoor zo’n grote, trouwe, particuliere, markt bedienen!”

“Inmiddels hebben we 2 nieuwe, jonge, monteurs erbij die vooral ervaring opdoen in de nieuwbouw en renovatie en zit Jan Willem op kantoor om het reilen en zeilen van onze dagelijkse bezigheden in goede banen te leiden. De administratie wordt door onze vrouwelijke parttime collega verzorgd en de dagelijkse leiding door Marlous van Nieuwamerongen-van Nieuwen’.

Blankespoor
Blankespoor
Bert werkt veel en graag met ThermoNoord Putten. Natuurlijk om hun specialistische kennis op het gebied van zonne-energie, warmwatertechniek, warmtepomptechniek en klimaat beheersing. Zeker bij grote projecten zoals bijvoorbeeld het Congrescentrum de Werelt in Lunteren, waar Blankenspoor niet alleen de renovatie heeft gedaan maar ook het onderhoud verzorgt, komt die kennis goed van pas. Onlangs is het project Vathorst, 11 appartementen opgeleverd waar ThermoNoord onder andere de Nathan vloerverwarming, de duurzame Stelrad Eco M radiatoren en een afzuigunit van Zehnder heeft mogen leveren en kunnen diverse bedrijven ‘het hoofd koel houden’ dankzij de door ThermoNoord geadviseerde multisplit systemen van Fujitsu!
Maar eigenlijk is de echte reden van de langdurige samenwerking de goede verhouding met de mensen van ThermoNoord Putten! “Het meedenken, het informeren bijvoorbeeld als er iets niet op voorraad is, het een man een man , een woord een woord principe, is voor mij van groot belang. Daar onderscheidt ThermoNoord zich echt in. Soms proberen we het weer eens bij een andere groothandel maar negen van de tien keer beseffen we dat de kwaliteit en de service bij ThermoNoord echt beter is. En dan maakt die eventuele laatst euro meer echt niet uit!
Blankespoor