TN opening Zaltbommel 1920x1280.jpg

Xpress Zaltbommel geopend! Kom je langs?

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze nieuwe Xpress vestiging in Zaltbommel feestelijk hebben geopend. Met een magazijn van 850 vierkante meters bieden we een breed assortiment aan installatie- en sanitair producten die direct uit voorraad verkocht worden. Maar dat is nog niet alles. Later dit jaar openen we Xperience centra in Barendrecht en Gorredijk, waar zowel installateurs als consumenten terecht kunnen voor informatieve en innovatieve toepassingen om woningen te verduurzamen.

24/7 open

We weten dat installateurs een drukbezette agenda hebben en niet altijd de tijd hebben om tijdens de reguliere winkeltijden producten op te halen. Daarom is de 24/7 Xpress bedacht. Deze Xpress is een afhaalservice voor installateurs die 24/7 open is. Zo kan je op elk moment van de dag jouw materialen ophalen, ook buiten reguliere winkeltijden.

24-7 logo TN 230607.png
TN Zaltbommel.jpg

Benieuwd naar onze nieuwe Xpress vestiging in Zaltbommel? Je bent van harte welkom om langs te komen voor een uitgebreid assortiment, deskundig advies van onze medewerkers en natuurlijk een bakje koffie.