Noviteiten

Lees meer over de laatste noviteiten op het gebied van duurzame producten, airconditioning, verwarming, warmwater en ventilatie.

18 juli 2016

Zehnder Zmart – de eerste designradiator met kunststof binnenwerk. Licht, mooi, duurzaam en zeer flexibel toepasbaar

Zehnder toonde op de VSK voor het eerst de nieuwe, slimme designradiator Zehnder Zmart. Deze innovatieve vlakke plaatradiator combineert perfecte technische knowhow met praktijkgerichte intelligentie. De radiator is eenvoudig te monteren, blijft volledig corrosievrij door zijn kunststof binnenwerk en is hierdoor ook 60% lichter dan een traditionele plaatstaalradiator. Door de 360°-aansluitingen is de Zehnder Zmart (Flex variant) overal en altijd probleemloos plaatsbaar zónder het leidingwerk vooraf op te hoeven nemen. De lichtgewicht radiator kan worden getild, geplaatst én geïnstalleerd door één persoon. De radiator is voorzien van geïntegreerde, verplaatsbare, thermostaatknop en ventiel. Deze onderdelen hoeven dus niet apart te worden besteld. Daarnaast heeft de radiator de laagste CO2-footprint in de markt, een kwart lager dan traditionele radiatoren. Het geslaagde design van de Zehnder Zmart wordt benadrukt door toekenning van de internationaal gerenommeerde iF Design Award 2016.

De Zehnder Zmart is met zijn vele uitvoeringen optimaal geschikt voor nieuwbouw en renovatie en voldoet daarbij aan de hoogste eisen die opdrachtgevers aan een technisch probleemloze, fraaie, energiezuinige en bedieningsvriendelijke warmteverdeling stellen. De Zehnder Zmart is per september 2016 leverbaar.

Zehnder Zmart – De design radiator in vele varianten voor elke ambiance

De nieuwe, extreem slanke en vlakke design radiator Zehnder Zmart past met zijn fraaie, maar ingetogen look in vrijwel elke moderne werkomgeving.

De Zehnder Zmart beschikt over een volledig corrosievrij kunststof binnenwerk waardoor deze nieuwe radiator zich door een zeer lange “levensduur” onderscheidt. 

De Zehnder Zmart voldoet aan de hoogste designwensen, de volledige aansluittechniek verdwijnt elegant achter het oppervlak en levert van voren en van opzij gezien een consequent afgewerkte radiator op. Het geslaagde design van de Zehnder Zmart wordt benadrukt door  toekenning van de internationaal gerenommeerde iF Design Award 2016.

Zehnder Zmart