Noviteiten

Lees meer over de laatste noviteiten op het gebied van duurzame producten, airconditioning, verwarming, warmwater en ventilatie.

07 juli 2016

Nieuw in het ThermoNoord assortiment R-vent plafondroosters

Maximaal comfort, minimale exploitatiekosten en een milieuvriendelijke toepassing, dat zijn de uitgangspunten van het nieuwe R-Vent plafondrooster programma. Samen met ThermoNoord heeft R-Vent een compact assortiment van gangbare plafondroosters geselecteerd welke snel vanuit voorraad bij u op het werk geleverd kunnen worden. Niet voor niets is ThermoNoord uw partner in ventilatietechniek.

Geperforeerde rooster type KD18

Het stalen plafondrooster is een hoog inducerend plafondrooster met een geperforeerde frontplaat. Het rooster is geschikt voor toe- en afvoeren van gekoelde, isotherme en verwarmde lucht. De afmeting van het rooster is gebaseerd op moduulmaat 600x600 mm. Het plenum is voorzien van luchtgeleidingsschoepen zodat met een minimaal drukverlies een goede aanstroming op het rooster wordt verkregen. Door de vorm en afmeting van het rooster is het uitblaaspatroon vlak.

Wervel rooster type KD

Het wervelrooster is een hoog-inducerend plafondrooster met een vast radiaal uitblaaspatroon. Door de hoge inductie is het rooster bijzonder geschikt voor het inblazen van gekoelde en verwarmde lucht tot een temperatuurverschil van 11 graden met de ruimtelucht. De afmeting van het rooster is gebaseerd op moduulmaat 600x600 mm.

Lamellen (rok) rooster type KD

De plafondroosters zijn vierkante lamellenroosters. Het rooster wordt opgebouwd uit geëxtrudeerde aluminium profielen. Door de vorm van deze profielen wordt een vlak uitblaaspatroon verkregen. Het rooster heeft hierdoor een grote worp en een laag geluidsniveau. Het binnenwerk van het rooster is eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De dunne omranding zorgt voor een strakke afwerking langs het plafond. Het plenum is voorzien van luchtgeleidingsschoepen zodat met een minimaal drukverlies een goede aanstroming op het rooster wordt verkregen.

Algemeen

  • Aansluitingen van het plenum is conform de Eurovent normen
  • Roosters zijn toepasbaar in modulaire plafondsystemen
  • Goede aerodynamische eigenschappen
  • Laag geluidsniveau
  • RAL 9010
  • Verzinkt stalen plenum

Het R-Vent plafondrooster programma is bij ThermoNoord uit voorraad leverbaar.

R-vent plafondrooster