Actueel

Hieronder treft u de laatste nieuwtjes op het gebied van ThermoNoord, haar leveranciers en haar klanten.

17 augustus 2017

ThermoNoord introduceert ThermoTruck tijdens Installatie Vakbeurs Hardenberg

De ThermoTruck is ontwikkeld om de behoefte aan kennis op installatievakgebied op locatie te brengen. Door kennisvervaging in de installatiebranche ten opzichte van de via internet zelf informerende eindgebruikers is het noodzaak de kennis bij de installateur te verhogen.

In een moderne duurzame woning zitten veel installatiecomponenten die voor de gebruiker invloed hebben op zijn gezondheid en portemonnee. Echter is het in de praktijk altijd de sluitpost van de begroting. Zodra wij over duurzame concepten spreken en verbetering van het Energielabel van een woning hebben we wel de aandacht van de gebruiker.

In de ThermoTruck presenteren wij een aantal duurzame concepten van diverse leveranciers. Van duurzame opwekking van energie, lage temperatuur afgiftesystemen en het hart van elke woning de vraaggestuurde warmteterugwinning installatie.

De ThermoTruck zal op tournee gaan door Nederland om de ThermoNoord vestigingen te ondersteunen op het gebied van duurzame concepten. Daarnaast is de truck modulair en kunnen we op verzoek op locatie diverse installatiecomponenten promoten. Vraag naar de mogelijkheden wat de demo truck voor u als installateur kan betekenen.

U bent van harte welkom van 12 t/m 14 september 2017 in Hardenberg om onze ThermoTruck te bewonderen op stand 314 in hal 3.

 

 

Hardenberg 2017