Nieuws

Hieronder treft u de laatste nieuwtjes op het gebied van ThermoNoord, haar leveranciers en haar klanten.

11 juli 2016

ThermoNoord Gorinchem, 2 jaar jong!

Ruim twee jaar geleden opende ThermoNoord Gorinchem, als eerste technische groothandel in de regio, de deuren van haar afhaalmagazijn (Express) voor installateurs. En wat nieuw is, is altijd even wennen maar gelukkig duurde dat niet lang. Het went duidelijk snel als je beseft dat je nauwelijks meer eigen voorraad nodig hebt maar dagelijks de nodige spullen makkelijk kan ophalen. Airco onderdelen, installatiemateriaal, gereedschap, ketelonderdelen of sanitair, met ons brede assortiment durven wij te zeggen dat misgrijpen zelden tot niet voorkomt. Dat je daarbij, desgewenst, ook nog eens handige tips meekrijgt of een nieuw product ontdekt plus een lekker kopje koffie kan drinken, is de keuze voor ThermoNoord Gorinchem snel gemaakt!

Maar ThermoNoord Gorinchem is meer dan alleen een afhaalmagazijn. Naast producten beschikt ThermoNoord over ongelofelijk veel kennis. Kennis op zowel het gebied van warmte, warmwater, klimaat en airco als duurzaamheid. En die kennis delen we heel graag met u! Zo zien we hier in de regio steeds meer de behoefte van agrariërs om hun boerderijen te verduurzamen bijvoorbeeld door middel van boilers met zonnesystemen of vloeren met terugwin installaties. Vaak complexe situaties en berekeningen waar wij als specialisten u als installateur graag in adviseren.

Het enthousiaste team van ThermoNoord Gorinchem bestaat uit Frits Pronk, vestigingsleider, Jorrin van Kleef, buitendienst, en Johan Branderhorst als Express medewerker. Daarbij zijn Patrick van Oosterhout en Henk Kampjes als klimaat specialisten in de regio actief.

TN Gorinchem