Noviteiten

Lees meer over de laatste noviteiten op het gebied van duurzame producten, airconditioning, verwarming, warmwater en ventilatie.

21 mei 2014

Nu ook leverbaar de Thermofill en Thermotap units in compacte uitvoering

De Thermofill unit wordt aangesloten op een CV-installatie en levert een bepaalde hoeveelheid warmwater met een temperatuur van maximaal 65°C. Dit verwarmde tapwater kan in een voorraadvat worden opgeslagen of indien gewenst direct worden gebruikt.

De warmte uitwisseling tussen CV-water en tapwater wordt uitgevoerd door een RVS gesoldeerde platenwarmtewisselaar. De wisselaar wordt geleverd in een uitvoering met dubbele scheiding zodat aan de voorwaarden van VEWIN werkblad 4.4B volledig wordt voldaan. De Thermofill tapwater verwarmingsunit is leverbaar in 5 modellen van 50, 75, 100, 125 en 150 kW.

 

In plaats van een losse warmtewisselaar, pomp, regeltechniek, etc. kan ook gebruik worden gemaakt van een af fabriek gebouwde Thermotap unit. De Thermotap tapwaterbereider bestaat uit een gesoldeerde roestvrijstalen warmtewisselaar, oplaadpomp, primaire cv-pomp, regelafsluiter en een driewegmengklep met servomotor voor het regelen van het oplaadproces. Het geheel is op een frame opgebouwd en alle regelcomponenten zijn elektrisch aangesloten. Voor aflevering zijn deze componenten getest op de juiste werking.

 

De unit is bij uitstek geschikt voor het continu leveren van grote hoeveelheden warm tapwater en geschikt in combinatie met een voorraadvat of voor direct tapwater.

De Thermotap doorstroom warmwaterbereider is leverbaar in 5 modellen van 50, 75, 100, 125 en 150 kW. De Thermotap unit wordt compleet plug-and-play geleverd en bespaart

daardoor enorm op installatietijd.

 

Bel met onze warmwater specialisten voor het juiste advies.

Thermofill thermotap