Noviteiten

Lees meer over de laatste noviteiten op het gebied van duurzame producten, airconditioning, verwarming, warmwater en ventilatie.

05 juni 2014

Reznor gasgestookte luchtverwarmer UDSA in Alu zink uitvoering

Reznor bestond vorig jaar september maar liefst 125 jaar. Niet voor niets is Reznor een begrip in de markt van gasgestookte luchtverwarmers. Om te voldoen aan de toenemende vraag in de markt naar prijsconcurrerende oplossingen introduceert Reznor de UDSA in Alu zink uitvoering.

Een moderne gasgestookte luchtverwarmer met een omkasting van Alu zink met een beschermende coating. Hierdoor bent u als installateur altijd voorzien van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Met 8 modellen van 15 – 97 kW en vanaf eind maart vanuit voorraad leverbaar zijn we er klaar voor.

 

Dit Alu zink toestel van Reznor is samen met de pas geïntroduceerde unieke nieuw Hoog Rendement luchtverwarmer RHeco ULSA terug te vinden in de overzichtelijke Reznor prijslijst 2014.

 

Kortom een mooie aanvulling op het leveringsprogramma van Reznor met besparing in prijs en energie. Vraag hiernaar bij uw ThermoNoord vestiging.

Reznor