• Home
  • Actueel
  • Nieuwbouw Plieger en ThermoNoord vestiging Groningen

Nieuws

Nieuwbouw ThermoNoord en Plieger in Groningen

30 april 2020

Nieuwbouw ThermoNoord en Plieger in Groningen

Vooruit kijken en klaar zijn voor de toekomst, ook in moeilijke tijden!

Op de Osloweg 131A, iets verder in dezelfde straat waar Plieger en ThermoNoord nu gehuisvest zijn wordt, in opdracht van de Plieger Groep, vrijdag 1 mei door Bouwgroep Noord de eerste paal geslagen van een nieuw bedrijfspand.

In het pand komt een Express vestiging van ThermoNoord en een sanitair showroom van Plieger.

“Het devies van de Plieger groep is, ook in moeilijke tijden, vooruit kijken en klaar zijn voor de toekomst” zegt Koert Huisman, algemeen directeur.

ThermoNoord is een technische groothandel gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwater- en klimaattechniek en airconditioning. ThermoNoord is opgericht in 1979 en maakt sinds 2002 deel uit van de Plieger groep. ThermoNoord heeft zes Expressvestigingen. Een Express vestiging is een afhaalmagazijn voor de professionele installateur.

 

Plieger is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra, klimaat en installatiemateriaal. Plieger heeft achttien showrooms, de negentiende wordt op dit moment in Amstelveen gebouwd. Een showroom van Plieger is niet alleen een ware inspiratiebron voor een nieuwe badkamer maar ook een plek waar installateurs hun klanten naar toe kunnen verwijzen voor deskundig advies!

Op de bouwplaats zullen uiteraard stringente maatregelen nageleefd worden ten aanzien van onderling contact en hygiëne om de veiligheid van een ieder op de bouwplaats te waarborgen.

PliegerVoorjaar.640x427