• Home
  • Actueel
  • Itho Daalderop alles in 1 ventilatiepakket

Noviteiten

Lees meer over de laatste noviteiten op het gebied van duurzame producten, airconditioning, verwarming, warmwater en ventilatie.

16 juni 2014

Nu bij ThermoNoord het Itho Daalderop alles-in-1 ventilatiepakket

Het alles-in-1 ventilatiepakket is een handig pakket waarmee u altijd het juiste aansluitmateriaal bij de hand heeft om in één keer een gehele woning te renoveren naar een gebruiksvriendelijke en energiezuinige ventilatie installatie. Het Itho Daalderop Alles-in-1 ventilatiepakket is bovendien prijstechnisch interessanter dan de aanschaf van de losse onderdelen.

Dit ventilatiepakket bestaat uit alle componenten voor het vernieuwen en verbeteren van ventilatiesystemen; een energiezuinige CVE ECO-fan voorzien van snoer met perilex stekker, een draadloze RFT-zender, 4 afzuigventielen en een alternatief aansluitsnoer voorzien van randaardestekker. De set kan ook gebruikt worden bij nog aanwezige 1-2-3 standenschakelaar. De RFT-schakelaar kan dan als extra bediening in bijvoorbeeld de badkamer aangebracht worden. Met dit alles-in-1 pakket kunt u elke installatie in een woonhuis renoveren ongeacht type woning of aansluitmethode, en zelfs ongeacht welk merk ventilatiebox.

Itho Daalderop_alles in een