Actueel

Hieronder treft u de laatste nieuwtjes op het gebied van ThermoNoord, haar leveranciers en haar klanten.

15 februari 2017

Honeywell Lyric T6, ontworpen voor installateurs, gemaakt voor gebruikers

Lyric T6 is het nieuwste op het gebied van programmeerbare wifi thermostaten. Een intuïtieve verwarmingsregeling, die zich onderscheidt door uitgebreide innovatieve functies als geofencing – het op basis van locatie aansturen van de verwarming - en koppeling met woning automatiseringsplatform Apple HomeKit.

Eenvoudig installeren

Deze zelflerende, optimaliserende thermostaat is hét antwoord op de groeiende vraag naar intuïtieve regelingen. Een slimme geautomatiseerde verwarmingsregeling met touchscreen bedienpanelen app-bediening. Tel daar de innovatieve nieuwe functies als geofencing bij op en je krijgt een thermostaat die slimmer dan slim is. En met zowel bedrade als draadloze voorgeprogrammeerde versies van Lyric T6 kunt u altijd de perfecte installatie voor uw klant kiezen. De thermostaat is geschikt voor zowel aan/uit regeling als wel OpenTherm modulerend.

Lyric T6 is aan te sluiten op bestaande bedrading en door de intuïtieve bediening eenvoudig te installeren en op te starten. Dankzij de ingebouwde wifi maakt Lyric T6 ook super eenvoudig verbinding met het wifi netwerk van de woning van uw klant, zonder benodigde extra apparatuur. De Lyric is bovendien standaard ‘smart home’ gereed en geschikt voor Apple HomeKit waarmee het eenvoudiger wordt om Apple apparatuur in de woning te ontdekken, bedienen en groeperen. De Lyric wordt bediend via Apple apparatuur (iOS 8.1 of hoger).

Eenvoudig bedienen

Lyric T6 is eenvoudig in te stellen en aan te passen via het touchscreen bedienpaneel of de Lyric app. Met deze app heeft de gebruiker altijd volledige controle. Daarnaast is de thermostaat uitermate efficiënt door o.a. de modulerende OpenTherm aansturing die zorgt dat de cv-ketel minimaal aanslaat om de gewenste instelling te bereiken en de geofencing functie. Met dit locatie gebaseerde programma past het systeem de verwarming aan op basis van de gebruikerslocatie. Wanneer men een bepaald gebied verlaat of binnenkomt, wordt de verwarming automatisch lager of hoger gezet.

Honeywell brengt ons met Lyric T6dichterbij een slimmere, connected woonomgeving en voldoet volledig aan de verwachtingen van consumenten en installateurs. De Honeywell Lyric T6 producten zijn gecodeerd en liggen bij uw verkoopvestiging op voorraad.

Honeywell Lyreic