Actueel

Hieronder treft u de laatste nieuwtjes op het gebied van ThermoNoord, haar leveranciers en haar klanten.

15 februari 2017

Honeywell Evohome beveiliging

Beveiliging, veiligheid en comfort. Dat is wat Honeywell biedt nu het haar connected portfolio uitbreidt met Evohome beveiliging. Een slim, draadloos beveiliging- en veiligheidssysteem waarmee huiseigenaren hun woning op elk gewenst moment kunnen bekijken en bedienen. Zo regelt u nu de verwarming en de beveiliging met één en dezelfde app op uw smartphone, waar ook ter wereld.

Slim systeem voor volledige controle

Vandaag de dag willen gezinnen zelf de controle hebben over de veiligheid, beveiliging en het comfort van de woning. Met directe meldingen op de smartphone wanneer er rook of koolmonoxide wordt gedetecteerd, de temperatuur verandert of er een deur wordt geopend. Evohome beveiliging is ontwikkeld voor een eenvoudige en snelle installatie in elk type woning. Van CO- en rookmelders, naar deurcontacten, diervriendelijke bewegingsmelders en camera’s voor snapshots. Met tot wel 32 systeemcomponenten biedt Evohome beveiliging voor elke specifieke gebruikerswens een passende oplossing.

Zonder hak- en breekwerk installeren

Via de Total Connect Comfort app kan de beveiliging op afstand worden in- en uitgeschakeld en krijgt de gebruiker direct een melding wanneer er iets in de woning gebeurd. Met de camera-PIR kan direct worden bekeken wat er in huis gaande is. Op elk moment of automatisch wanneer bijvoorbeeld de voordeur wordt geopend. Zo vormt Evohome beveiliging een perfecte uitbreiding op de slimme zone regeling, maar ook een goede aanvulling voor u. De robuuste, betrouwbare technologie maakt het immers zeer eenvoudig om elke installatie met vertrouwen te plannen en te installeren. De compacte en draadloze componenten zijn snel te installeren. Zelfs een schroefvrije installatie is mogelijk. Kortom, een compleet beveiliging- en veiligheidssysteem dat uw klant volledige controle geeft.

Vraag uw ThermoNoord vestiging naar de vele nieuwe mogelijkheden met Honeywell Evohome beveiliging.

Honeywell Evohome