Noviteiten

Lees meer over de laatste noviteiten op het gebied van duurzame producten, airconditioning, verwarming, warmwater en ventilatie.

11 juli 2016

Fujitsu 3D airflow cassette model

360° comfort gecombineerd met een toprendement Type AUYG18-45LRLB De nieuwe Fujitsu 3D-airflow cassettes bieden een individueel regelbaar 360° uitblaaspatroon. Dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur en luchtstroom over de volledige ruimte, wat het comfortgevoel nog verhoogt. De nieuwe cassettereeks heeft een plat design en is zeer energie-efficiënt.

360° luchtstroom

Dankzij de brede 360° luchtstroom wordt elke ruimte op een comfortabele manier verwarmd of gekoeld, omdat de lucht geleidelijk verspreid wordt tot in het kleinste hoekje. Het 360° uitblaaspatroon beperkt de luchtstroming en temperatuurschommelingen. Resultaat: geen tochtgevoel en een aanzienlijke verhoging van het comfort!

Nieuwe bediening met touchscreen

De uitblaasopeningen zijn individueel regelbaar via de standaard meegeleverde bediening met touchscreen. Hierdoor kan de richting van de luchtstroom worden afgestemd op de indeling van de ruimte en kan deze tochtvrij worden verwarmd of gekoeld. Deze nieuwe bediening is tevens uitgerust met tal van nieuwe energiebesparende functies.

Geringe inbouwhoogte

Dankzij het nieuwe symmetrische ontwerp en het platte rooster past de nieuwe cassettereeks in elke ruimte. De geringe inbouwhoogte zorgt er bovendien voor dat de nieuwe cassette voor nog ruimere toepassingen kan worden gebruikt.

Zeer energievriendelijk

De energie-efficiëntie van de nieuwe cassettereeks is nog verbeterd dankzij de nieuwe DC ventilatormotor en een warmtewisselaar met hoge densiteit, waardoor de nieuwe cassettes een toprendement halen (SEER van 7,05, SCOP van 4,4, energieklasse A+ in verwarmen en A++ in koelen).

Aanwezigheidsdetectie (optioneel)

De optionele aanwezigheidssensor (Human sensor) detecteert beweging in de ruimte en kan op ‘Auto Saving’ of op ‘Auto Off’ stand worden gezet. In ‘Auto Saving’ modus wordt de capaciteit automatisch teruggeschroefd wanneer de aanwezigheidssensor na verloop van tijd geen beweging in de ruimte detecteert. Zodra er opnieuw iemand de ruimte betreedt, schakelt het systeem automatisch terug in de vorige stand. In ‘Auto Off’ modus wordt het systeem uitgeschakeld zodra de ruimte verlaten is, om te vermijden dat mensen het systeem vergeten uit te schakelen. De optionele aanwezigheidsdetectie zorgt op deze manier voor een aanzienlijke besparing in het energieverbruik.

Er zijn 6 modellen leverbaar in de 900 x 900 plafonduitvoering.

Laat u verrassen door de Fujitsu pallet- en Multi acties van dit seizoen. Neem gerust contact op met het dichtstbijzijnde ThermoNoord verkoopkantoor voor de actievoorwaarden.

Fujitsu 3D airflow