Noviteiten

Lees meer over de laatste noviteiten op het gebied van duurzame producten, airconditioning, verwarming, warmwater en ventilatie.

10 juni 2014

Nieuw in het programma bij ThermoNoord ESBE hydraulische componenten

Het Zweeds bedrijf ESBE uit Reftele ontwikkelt al meer dan 100 jaar ventielen, servomotoren en motorregelaars die momenteel de verwarming in miljoenen huishoudens regelt. Het ruime assortiment biedt u omvangrijke mogelijkheden en combinaties, welke voldoen aan de meest eenvoudige tot en met de meest gecompliceerde toepassingen. Wat u ook maar nodig heeft, ESBE kan daarvoor een oplossing bieden.

Elk product van ESBE maakt een systeem efficiënter. ESBE kan met meer dan 100 jaar ervaring in deze bedrijfstak met zekerheid zeggen dat zij weten wat ze doet. ESBE biedt u ventielen, servomotoren en motorregelaars, die betrouwbaarheid, comfort en energiebesparing voor uw klanten op leveren. ESBE helpt u om elk systeem maximaal te optimaliseren.

Iedereen is winnaar! Uw klant wordt bewust van grote besparingen en krijgt een huis waar maximaal comfort de norm is. Het milieu wint ook en profiteert vanaf de eerste dag. En u wint omdat u producten krijgt die gemakkelijk te verkopen, nog gemakkelijker te installeren en praktisch onderhoudsvrij zijn.

Toepassingsgebieden voor de ESBE componenten zijn vele; zoals hout en pelletkachels, 2 bronnen verwarming, vloerverwarming, radiatoren, solar en sanitair warmwater.

Het leveringsprogramma omvat een verscheidenheid aan producten zoals; mengkranen, servomotoren, motorregelaars, producten voor systemen met vaste brandstoffen, zoneventielen, thermische mengventielen en Solar kits.

ESBE appendages zijn een goede aanvulling op het leveringsprogramma van ThermoNoord, waar ook de grote diameters (tot DN50) uit voorraad leverbaar zijn.

Esbe