Noviteiten

Lees meer over de laatste noviteiten op het gebied van duurzame producten, airconditioning, verwarming, warmwater en ventilatie.

15 juli 2016

Climate Recovery; enjoy work, create business

Hoofdzakelijk geproduceerd van gerecycled glas en zand bieden geïsoleerde Climate Recovery kanalen en hulpstukken u een compleet systeem voor uw volgende ventilatie- of airconditioningproject. Of u nu installateur, projectmanager of architect bent, bereid u voor op de logistieke voordelen, eenvoudige montage en de energiebesparing die u een competitieve voorsprong brengen. En de prijs? Deze zal u ook bevallen. Een paar voorbeelden die Climate Recovery u elke dag te bieden heeft:

Compacte verpakking

De gepatenteerde flexibele kwaliteiten van Climate Recovery zorgen er voor dat Climate Recovery kanalen plat verpakt en opgeslagen kunnen worden, waardoor 28 meter kanaal verpakt wordt in een doos van 240 x 60 x 40 cm. Maar pas op als u de kanalen uit de verpakking haalt, ze springen spontaan in hun oorspronkelijke standaard ronde vorm terug!

Eenvoudige montage

Een representatieve groep van installateurs heeft bewezen dat tot 50% bespaard kan worden op de montagetijd met het Climate Recovery systeem. Het is vanaf nu mogelijk je hoeveelheid installatiewerk te verdubbelen terwijl u een project in de helft van de tijd realiseert, inclusief isolatie!

Rond en rechthoekig

De mogelijkheid van Climate Recovery kanalen om, in een handomdraai, getransformeerd te worden van rond naar rechthoekig op elk willekeurig punt zorgt ervoor dat u met Climate Recovery letterlijk flexibel kan plannen. Het biedt efficiëntie voor uzelf en voor uw klanten door lagere installatiekosten en lagere gebruikskosten, keer op keer.

Duurzaam

We leveren een kanaalsysteem dat de CO2 emissie reduceert tot 90% ten opzichte van de traditionele standaard stalen kanalen. Daar zijn we trots op! Een verminderde energieconsumptie door lagere drukverliezen zorgt ervoor dat ook de eindgebruiker de positieve voordelen van Climate Recovery ervaart.

Toepassing

Het Climate Recovery kanaalsysteem is geschikt voor praktisch alle type klimaatinstallaties binnen gebouwen. De Climate Recovery producten zijn niet geschikt voor afvoersystemen van keukens of voor outdoor gebruik. Met speciale koppelstukken is het systeem te koppelen met traditionele, metalen ronde ventilatiekanalen. Bij druk berekeningen kan de ontwerper de tabellen en diagrammen gebruiken van overeenkomstige metalen kanaalsystemen. Het Climate Recovery kanaalsysteem is op luchtdichtheid getest en is geclassificeerd als luchtdichtheidsklasse D volgens EN1507:2006.

De nieuwe R-Vent snelselselectie componenten ventilatiesystemen brochure is weer beschikbaar!  Nu aangevuld met volledig Safe programma, rooster programma en Climate Recovery. Vraag ernaar bij uw ThermoNoord vestiging.

R-vent climate recovery