De nieuwe FUJITSU airco en warmtepomp catalogus 2016-2017 is beschikbaar!

29 juli 2016

De nieuwe Fujitsu catalogus

Een unieke catalogus, uitgevoerd met een overzichtelijke layout met de juiste balans tussen techniek en prijsinformatie.

Door de verduurzaming in de woningmarkt is er een grote vraag naar warmtepomp systemen. Naast de airco producten van Fujitsu staat in deze catalogus dan ook het leveringsprogramma van Fujitsu Waterstage lucht-water warmtepompen, die door haar unieke kwaliteiten zich absoluut onderscheiden. 

Met een COP 2.15 scoren de warmtepompen van Fujitsu namelijk het hoogste op tapwater rendement. Door het jarenlang monitoren van woningen in Nederland en België, op LiveHeatPump was dit te volgen. De Fujitsu Waterstage zijn getest door Kiwa volgens NEN7210 en het resultaat maakt hem tot de beste in de markt. Bovendien, een COP 2.15 zonder gebruik van een electrisch steunelement geeft u de garantie van een hoog rendement en minimaal energieverbruik. 

Nieuw dit seizoen is het Fujitsu 3D airflow cassette model met 360° luchtstroom. Hierdoor wordt elke ruimte op een comfortabele manier verwarmd of gekoeld. De uitblaasopeningen zijn individueel regelbaar via de standaard meegeleverde bediening met touchscreen en weektimer. Hierdoor kan de richting van de luchtstroom worden afgestemd op de indeling van iedere ruimte. 

Kortom Fujitsu airco en warmtepompen zijn de absolute nummer één in prijs en kwaliteit. Vraag onze collega's naar deze unieke catalogus uitgevoerd met een overzichtelijke layout en de juiste balans tussen techniek en prijsinformatie. Of stuur een e-mail met uw aanvraag naar receptie@thermonoord.nl. 

Omslag Fujitsu catalogus 2016-2017